avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai poate face ceva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai poate face ceva?

Primul termen amanat lipsa aparare prin fax la ora termenului.
Al doilea termen parata a depus intampinarea prin fax, tot la ora termenului, intr-un singur exemplar.
S-a strigat cauza, am spus prezent, m-am apropiat, Dl Presedinte a precizat ca parata a depus intampinarea prin fax intr-un singur exemplar ca o sa-mi dea grefiera
dupa sedinta o copie, dupa care scoate un inscris din probatoriu intampinarii, il arata si imi spune daca am primit o copie dupa acel inscris- o notificare-
Eu privind sumar am spus ca da, inscrisul semanand cu o instiitare primita de la parata acum o luna, dupa care dansul a scris ceva pe acel inscris apoi la pus inapoi in dosarul cauzei.
La sfarsitul sedintei, grefiera mi-a dat doar o copie dupa intampinare.
Acum o ora mi-am dat seama ca acel inscris aratat de instanta nu este acelasi cu ceea ce credeam eu ca am primit.
Acum imi dau seama de importanta asistarii de catre un avocat.
Mai pot face ceva acum cand am recunoscut in fata instantei ca am primit o copie, dar de fapt nu am primit-o ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 28 Octombrie 2009
La urmatorul termen, puneti in discutie, in fata instantei, acest aspect.
Insa trebuie sa tineti cont si de relevanta acestuia...respectiv cat de mult va ajuta in ceea ce doriti sa obtineti.
Concluzia dvs. este mai mult decat suficienta.:)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Iuliana Cermak, Avocat
Ce argumente pot folosi in fata instantei?
Ca am fost cascat? Asta e! Am pierdut batalia inainte de a o incepe.
Vedeti importanta precizarii citeste si semneaza .
Nu este batalie pierduta.
Puteti introduce si dvs la urmatorul termen precizarea ca inscrisurile cel prezentat de catre instanta si cel primit de catre dvs au continut diferit asocetpe cre il puteti usor proba cu exemplar al documentului detinut de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea cauzei in lipsa partilor, intampinare trimisa prin fax dumibog dumibog 1) in cazul in care atit reclamantul dar si paratul solicita si judecarea in lipsa conform art. 242 alin 2, dar nici una din parti nu se prezinta la termen ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare- achizitii publice lilicretu lilicretu Buna seara, Saptamana aceasta a fost prima oara cand am intrat in instanta, m-am angajat de curand si nu am nici experienta. Va rog mult sa ma sprijiniti in ... (vezi toată discuția)