avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez?

Eu si alta persoana am dobandit cate 1/2 dintr-un imobil. Avem doar certificatul de mostenitor legal si testament. Acum am vrea sa vindem impreuna imobilul. Ce pasi trebuie sa urmam? Eu pot imputernici o persoana sa se ocupe in locul meu,asta pentru ca .imobilul se afla in alta localitate.? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: homohominemlupusest , utilizator 12:25, 27 Aprilie 2018
Da, puteti sa ii faceti procura. 1) Intocmiti documentatia cadastrala si intabulati imobilul daca nu este deja. 2) Daca imobilul este o locuinta, faceti certificat de performanta energetica. 3) Va inscrieti la rolul fiscal (Primarie) cu imobilul conform cotelor parti. 4. Va duceti la notar. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instarinare cota parte imobil Ana-Maria Pînzaru Ana-Maria Pînzaru Este posibil a se instraina doar cota parte dintr-un imobil achizitionat de doua persoane necasatorite in cote de 50% fiecare? In acest caz se solicita doar ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vindem casa, dar fratii sunt plecati in strainatate Zoli13 Zoli13 Buna ziua.Eu impreuna cu fratii mei dorim sa vindem casa parinteasca, dar cei doi frati ai mei sunt in strainatate.Cum se procedeaza daca ei sunt plecati? Imi ... (vezi toată discuția)
Pot intabula un certificat de mostenitor fara cadastru teodosie113 teodosie113 Am mostenit o parte dintr-un imobil de la matusa mea. Aceasta in timpul vietii in anul 1998 a instrainat o parte cca 75% din acest imobil plus intreg terenul ... (vezi toată discuția)