avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Meseria de politist este compatibila cu cea de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Meseria de politist este compatibila cu cea de instructor auto?

Am o intrebare !
Sunt agent de politie cu o vechime de 7 ani.
Astazi mi s-a propus daca doresc , in timpu liber, sa fiu instructor auto la o scoala de soferi.
Datorita problemelor financiare tind sa accept acest post.
Problema este ca nu stiu daca este posibil acest lucru !!!

ART. 45

(1) Poliţistului îi este interzis:
i) să deţină orice altă funcţie publică sau privată pentru care este retribuit, cu excepţia funcţiilor didactice din cadrul instituţiilor de învăţământ, a activităţilor de cercetare ştiinţifică şi creaţie literar-artistică.
Cel mai recent răspuns: xprim , utilizator 14:12, 17 Februarie 2010
Doar de curiozitate...aveti atestat eliberat de ARR?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Legislatie conflict de interese popiuliu popiuliu Buna ziua As fi interest daca un Sef de agentie teritoriala ARR poate desfasura activitati didactice la societatile comerciale care presteaza servicii de ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)