avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La cine sa apelez?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La cine sa apelez?

In urma apelurilor telefonice la 112,in legatura cu vecinii de deasupra care zi si noapte ma deranjeaza,mi s-a spus ca nu este treaba dumnealor si ca administratia blocului trebuie sa ia masuri. Ok, am vorbit cu presedintele si a trimis 2 sesizari la circa de politie in care se specifica situatia si... nimic!
In acest caz, care are o vechime destul de mare,va rog sa imi spuneti, la cine trebuie sa mai apelez? Mentionez ca deasupra apartamentului meu stau chiriasi si am facut personal mai multe reclamatii la circa de politie, dar,fara nici-un rezultat!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Camelia Almeida , utilizator 14:17, 24 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunzator este proprietarul locuintei, dar si chiriasii.
Relamatiile la org. de politie le-ati facut in scris, in dublu ex. pe documente inregistrate?
Relamati si la Inspectoratul de Politie Judetean, eventual prin mail. Explicati ca desi v-ati adresat la circa locala de politie, nu s-au luat masuri.
Nu mai apelati 112 in astfel de cazuri;
Nici as. de proprietari nu se poate implica prea mult.

Succes!
Multumesc mult pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Tulburarea posesiei locuintei sarahhelen12 sarahhelen12 Locuiesc intr-un imobil de 20 de ani.In mod frecvent si repetat mi-a fost incalcata dreptul folosirii locuintei de catre chiriasii care locuiesc deasupra ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)