avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract perioada determinata 2 ani ( cic )
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract perioada determinata 2 ani ( cic )

Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie : angajata pt perioada determinata 2 ani, in locul unei persoane care a intrat in CIC.Aceasta perioada se termina la 31.08.2018.
Intre timp am flat neoficial ( nu de la sefi ) ca persoana este iar insarcinata , urmand sa nasca in 3 luni.
Prima mea intrebare este urmatoarea:
Care sunt drepturile mele?
Eu voi continua tot pe perioada determinata, iar cand se intoarce respectiva persoana sa inceteze contractul meu?Eu pot solicita o marire de salariu la semnarea noului contract?
Am fost foarte surprinsa ca eu nu am fost informata de statutul meu.
Astept raspunsul dvs.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
olteanu ramona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 25 Aprilie 2018
Exista doua variante :
- fie veti continua activitatea pana la revenirea din CCC a titularului postului

- fie vi se va inceta c.i.m. , daca nu se decide continuarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Contact determinat Piftea Piftea Sunt angajata de 10 luni in locul unei persoane în prenatal, in contract este specificat (la perioada determinata)că înlocuiesc această persoană fără ... (vezi toată discuția)
Cdd pentru inlocuire persoana plecata in ccc ama_1810 ama_1810 Buna ziua, In tipizatul de contract pe durata determinata pentru inlocuirea unei colege aflata in CCC am urmatorul paragraf: \"DURATA CONTRACTULUI a) ... (vezi toată discuția)