avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită AUTOTURISM
Discuție deschisă în Executare silită

AUTOTURISM

Buna ziua!

Am poprire pe salariu de 2 ani si mai am de platit, as vrea sa trec masina personala pe numele meu (este inscrisa pe numele vechiului proprietar). O sa am probleme daca fac acest lucru, adica exista sanse ca masina sa fie confiscata datorita popririi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:37, 24 Aprilie 2018
Buna ziua,

Exista riscul ca executorul judecatoresc sa va instituie sechestru pe masina pana cand platiti, daca debitul nu este foarte mare.

Daca debitul restant este suficient de mare, executorul poate sa va ia masina si sa o vanda prin licitatie pentru a acoperi debitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)
Executare silita-cerere de suspendare ovidana ovidana In urma executarii silite, banca de unde eu si sotul meu (decedat ulterior) am avut un credit de nevoi personale, a vandut la licitatie casa in care am locuit. ... (vezi toată discuția)
Datorii banci, executare silita imobil neintabulat luminitatoma luminitatoma Subiectul :credit de nevoi personale, neachitat la timp din cauza inposibilitatii de plata, cauzate de cresterea mare si repetata a tuturor costurilor, hrana, ... (vezi toată discuția)