Detin un autovehicul cat B ptr care am luat o amenda de rovinieta in anul 2014, in data de 20 apr 2018 mi sa pus poprire pe cardul de salariu.
Pot contesta decizia deoarece biroul de executari a trimis dosarul la o adresa la care eu nu mai domiciliez de peste 11 ani de zile, deasemenea la momentul aplicarii amenzii eu nu detineam permis de conducere.
Mentionez faptul ca eu inca nu ma regasesc in posesia dosarului pentru a verifica validitatea actului, deasemenea nu am fost instiintata pe nici o cale de existenta acestuia, inainte de a mi se aplica poprirea.
Mentionez deasemenea ca autovehiculul este dat in folosinta tatalui care refuza sa-mi inapoieze bunul sau sa semneze contract de vanzare, pentru a il lua in evidenta pe numele lui.
Atat timp cat dv pe rolul dv fiscal sunteti inregistrat cu bun mobil,CNADNR in cazul in care depisteaza vehicul fara rovinieta valabila,incheie PV dar proprietarul vehiculului nu achita amenda in termen legal CNADNR declina responsabilitatea recuperarii amenzii in sarcina autoritatii fiscale teritoriale
Pe CNADNR nu intereseaza cine a condus vehiculul desi inclusiv acest aspect poate fi probat
Daca s-a aplicat poprire ,angajatorul detne documentele transimise de catre executorul judecatoresc
Aspectul ca dv nu detineti permis conducere,ca vehiculul este utilizat exclusiv de catre tatal dv nu intreseaza autoritaea CNADNR