avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actul constitutiv al unei firme nou infiintate .
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actul constitutiv al unei firme nou infiintate .

Buna ziua doresc sa va intreb.
Eu acum infiintez un srl iar in actul constitutiv apare sus si pe mijlocul paginei antetul firmei care infiinteaza firma mea .Intrebarea mea este bine sa fie asa sau nu .Eu cred ca este actul constitutiv al firmei mele nu vad ce rost are acel antet si watermark pe toate documentele ce tin de infiintarea firmei mele. (Contract de comodat si actul constitutiv).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulianoro , utilizator 09:16, 25 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da ma refer la faptul că redactează actul constitutiv și apoi realizează întreaga procedură de înregistrare a societății la Registrul Comerțului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare act constitutiv stanbogdan23 stanbogdan23 Cum se redacteaza actul constitutiv intr-un srl ? (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)