avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Efectul asupra pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Efectul asupra pensiei

Daca lucrez timp de un an la doua institutii cu contract de munca norma intreaga,la pensie va avea ca efect doar marirea punctajului pentru acel an sau si o durata dubla de vechime,adica se vor inregistra 2 ani de cotizare ?
Cel mai recent răspuns: ionellupu55@yahoo.com , utilizator 15:03, 8 Mai 2018
Va avea ca efect doar marirea punctajului pentru acel an.
Nu vi se dubleaza vechimea in munca .

1 an de zile lucrat cu un singur c.i.m. = 1 an de zile lucrat cu mai multe c.i.m. in aceeasi perioada = 1 an de zile vechime in munca

Multumesc pentru raspuns ! L-am intuit si,fiindca nu stiam in ce lege sa caut,am apelat la forum..Insa,mi se pare nedrept ca sa nu-ti fie recunoscut acest efort suplimentar asa cum,de exemplu,este recunoscuta munca in conditii grele...Faptul ca muncesti in doua locuri,nu poate fi echivalat ca atare ?? Iar daca cineva se intreaba cum a fost posibil,iata explicatia : zilnic 8 ore la primul serviciu (7 - 15.30) odihna pana la orele 18 iar apoi 4 ore taxi luni - vineri iar sambata si duminica cate 10 ore. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Saptamana de lucru Bazilman Bazilman Buna ziua, nelamurirea mea este urmatoarea: Am citit peste tot ca saptamana de lucru, de cele mai multe ori, e compusa din 8/40 ore pe saptamana dar nu am ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in weekend lumifatu lumifatu lucrez in timpul saptamanii in ture de cate 12, 5 ore cate doua sau trei zile consecutiv dupa care primesc doua sau trei zile libere iar o sambata pe luna ... (vezi toată discuția)
Ore muncite pe saptamana tulceanul tulceanul spuneti-mi ,va rog, cate ore muncite rezulta pe saptamana cand se efectuiaza astfel : luni=12 ore;miercuri= 12 ore; vineri = 12 ore ; sambata = 5 ore; ... (vezi toată discuția)