avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitatea unei declaratii notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitatea unei declaratii notariale

Buna ziua,
Am un contract de inchiriere imobil. Conform HG 1867/2005 pentru a primi un cuantum al chiriei trebuie sa depun la dosar o serie de documente printre care si declaratie notariala. Dupa 3 ani am facut un act aditional la contract, insa intre timp mi-a expirat cartea de identitate si mi s-a spus de la servici ca imi trebuie o alta declaratie notariala deoarece datele din cea veche nu mai corespund. Mi s-a precizat ca intr-o instanta declaratia nu ar mai fi valabila.
As dori sa stiu daca este corect si unde este prevazut acest lucru.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:28, 25 Aprilie 2018
declaratia nu are un termen precis de valabilitate insa aceasta ar trebui schimbata cand reinnoim actul de identitate
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Declaratiile notarialre nu au termen de valabilitate. Lucrurile declarate pe proprie raspundere nu expira.
In plus cnp-ul dvs ramane acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract de inchiriere locuinta fsas fsas Cum întocmesc corect un Act adițional la contract de inchiriere locuintă? Sunt chiriaș din 15 .12.2011 cu contract de închiriere și act adițional, ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie notariala ci expirata alinaioana79 alinaioana79 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: am o declaratie notariala de la sotul meu pentru a calatori cu 2 copii minori in Anglia in perioada iunie 2015- ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate in lipsa unei adrese alex303 alex303 Lucrurile stau cam asa: Pasaport valabil pana in 2018 CI expirat Adresa lipsa ( stau in chirie, proprietarii sunt peste ocean si nu vin prea rar, nici ... (vezi toată discuția)