avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs post contractual la o institutie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs post contractual la o institutie publica

Va prezint urmatoarea situatie:
Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat facultatea de contabilitate, si intre timp si master tot in contabilitate. Intrebarea mea este daca incadrarea mea care a ramas "contabil" se potriveste cu cerintele unui concurs la o institutie publica, respectiv studii superioare si vechime de 3 ani in specialitatea studiilor.
Problema pleaca de la faptul ca domnii unde trebuia sa depun dosarul penru respectivul concurs considera ca functia de contabil nu inseamna vechime pe studii superioare deci nu ma incadrez. Intrebarea mea este : au sau nu au dreptate, si v-as ruga cu argumente, cu baza legala deoarece dansii nu mi-au dat ca baza legala decat COR unde scrie ca functia de contabil presupune studii medii.
multumesc mult ppentru raspuns
este corecta aprecierea dupa terminarea studiilor trebuia sa lucrati in specialitatea in care ati terminat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Functionar public ContSters359110 ContSters359110 am fost incadrat in urma promovarii concursului la consiliu judetean pe postul de consilier debutant ,grad prof superior , clasa 1. (sau cerut studii ... (vezi toată discuția)