avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,
Am 12 zile de concediu ramase de anul trecut, imi puteti spune ce se intampla cu acestea daca trec de la norma intreaga (8h/zi) la jumatate de norma (4h/zi)?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 23:49, 26 Aprilie 2018
Angajatorul are obligatia sa vi le acorde pana la 01.07.2019 , chiar daca treceti la 4 ore/zi.
Buna seara,
Va puteti lua acele zile de concediu integral. Modificarea de norma nu va afecteaza in acest sens.
Mai multe despre CO: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial-zile co Andrei Gica Andrei Gica O persoana angajata cu timp partial de 4h/zi, la cate zile de CO are dreptul in decursul unui an de lucru, in conditiile in care un angajat cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar... nicoletatrenea nicoletatrenea Buna ziua am o rugaminte, daca exista o metoda legala prin care sa fim in CFS 2 sapt pe luna, dar.... sa nune afecteze cartea de munca (pt cele care vor sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna gimi25 gimi25 Buna ziua. Am lucrat 5 luni cu norma intreaga(8h/zi) si 3 luni cu jumatate de norma(4h/zi) in cadrul aceleiasi firme. Mentionez ca pentru ce-a de-a doua ... (vezi toată discuția)