avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard intre vecini

Buna ziua.
As dori sa stiu daca legislatia are vreo prevedere legata de inaltimea si materialul din care se construi un gard care delimiteaza doua gradini vecine intrucat afecteaza culturile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:33, 26 Aprilie 2018
În lipsa unor dispoziţii legale, a regulilor de urbanism sau a obiceiului locului, înălţimea zidului comun se stabileşte de părţi, dar fără a depăşi 2 metri, socotindu-se şi coama zidului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e înălţimea permisă legal pentru refacerea unui zid între 2 curţi? Rişu Rişu VECINUL DE CASĂ, LA SAT,ŞI-A DEMOLAT ZIDUL DESPĂRŢITOR DINTRE CURŢILE NOASTRE,SITUAT PE LINIA DE HOTAR ŞI ÎMI CERE ACORDUL PTR. ACEST LUCRU. îL VOI ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! detin un teren fara constructie pe el. unul dintre ... Nicolek Nicolek Buna ziua! Detin un teren fara constructie pe el. unul dintre vecini vrea sa puna gard de beton. Sunt obligata sa platesc jumatate de gard? Specific ca terenul ... (vezi toată discuția)
Inaltimea gardului limita de proprietate PastravAlex PastravAlex Daca vecinul meu s-a hotarat sa schimbe vechiul gard care era construit pe limita de proprietate va rog frumos sa-mi spueti care este limita legala de ... (vezi toată discuția)