avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce spune legea despre înregistrarea și distribuirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce spune legea despre înregistrarea și distribuirea convorbirilor telefonice?

Daca am purtat convorbiri de dragoste cu un coleg de serviciu si din funcția de înregistrare sotul meu a preluat o in telefonul lui si a distribuit o colegilor mei de servici si poate si altora cu scopul de a se razbuna a săvârșit vreo infractiune?Adica are voie sa facă asta si daca nu ce pedeapsă primeste?
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
nu are voie dar va spune ca adat intamplator de ea si va va face de cacao si cel mai bine divortati.Dva l=ati inselat si primiti ce crede el ca meritati...adica umilinta....
Nu cred că a dat de înregistrare întâmplător. Cel mai probabil a avut unele suspiciuni și, pe cale de consecință, a căutat unele indicii în legătură cu acele suspiciuni. Prin urmare, a pătruns în mod ilegal într-un sistem informatic și aceasta este infracțiune. Răspândirea acelui material cu scopul de a vă denigra, în condițiile în care puteți dovedi aceasta, îl va putea costa, dacă solicitați niște daune morale. În fond, oamenii, indiferent de calitatea pe care o au ( soț în speță), ar trebui să înțeleagă că astfel de manifestări vin în contradicție cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune si naivitate pavio pavio Buna ziua, In decembrie 2009 o colega de servici de-a sotului, i-a propus acestuia sa faca un imprumut de 5000 lei la CAR pe numele lui, sub motivul ca ea ... (vezi toată discuția)
Dak se joaca cu nervii mei ContSters75649 ContSters75649 m a dat o prietena la parchet pt ca o amenint la telefon , si a retras plangerea, dupa care acum ma suna ea pe mine si ma face de cacao si in plus mai pune si ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio Adry90ana Adry90ana Buna seara. O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio. Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in ... (vezi toată discuția)