avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cand se anunta termenul pt divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cand se anunta termenul pt divort?

Buna ziua. Sotul meu a depus cererea de divort pe 30 martie la Judecatoria Botosani. Eu locuiesc in strainatate, nu acem copii sau bunuri de impartit, motiv pentru care divortam prin acord. Pe 3 aprilie a fost emisa Adresa catre mine in care am fost anuntata ca trebuie sa depun intampinarea. Am depus intampinarea pe 10 aprilie. De atunci, nu am mai auzit nimic. Am incercat sa caut dosarul pe portal dar nu apare niciun rezultat.

Date fiind datele de mai sus, cand credeti ca se va anunta termenul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:43, 27 Aprilie 2018
Merg greu divorturile.

Depuneti întâmpinare daca vreti sa urgentati.
Dacă aveți avocat vorbiti cu el sa faca cum poate sa urgenteze.Se p9ate castiga o lună sau două daca avocatul se străduie si nu ii sunt puse bete in roate in mod nelegal sau neconform legii.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata divort in provincie? suceava129 suceava129 Buna seara tuturor! S-au depus actele de divort la judecatoria Botosani pe 25 martie. Sunt reprezentat de avocat pentru ca nu locuiesc in Romania. La sfatul ... (vezi toată discuția)
Divorț Alina Alina 11 Alina Alina 11 Bună seara Sunt în Spania iar soțul meu este în țară Doar ce am aflat că, fără să mă informeze cu nimic a depus în tribunal actele de divorț iar ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord - un singur termen? Ioana0329 Ioana0329 Peste 2 saptamani avem primul termen in procesul de divort (fara copii, fara bunuri). Eu locuiesc in strainatate, sotul a depus cererea, eu am depus ... (vezi toată discuția)