avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general srl in perioada de suspendare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

srl in perioada de suspendare

Bun gasit dragilor!

Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In perioada de suspendare, ce se mai depune, cine le depune ( mai poate avea angajati?) si cum platesc eu impozitul pe profit ptr. anul 2009. Stiam ca nu se mai face nici o miscare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:12, 31 Octombrie 2009
Nu. Nu stiu ce inseamna alta persoana imputernicita, dar mi se pare o portita lasata la dispozitia administratorilor sa semneze bilantul. Oricum un contabil nu va semna acolo daca nu are calitatea. O faci pe riscul tau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce decl. depune o firma cu activ. suspendata ? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma care are ca perioada fiscala trimestrul si activitatea suspendata in perioada 01.11.2012 - 31.10.2015 si careia i s-a aprobat regimul de ... (vezi toată discuția)
O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)