Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In perioada de suspendare, ce se mai depune, cine le depune ( mai poate avea angajati?) si cum platesc eu impozitul pe profit ptr. anul 2009. Stiam ca nu se mai face nici o miscare.
Nu. Nu stiu ce inseamna alta persoana imputernicita, dar mi se pare o portita lasata la dispozitia administratorilor sa semneze bilantul. Oricum un contabil nu va semna acolo daca nu are calitatea. O faci pe riscul tau.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.