avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tăierea a doi nuci de pe un teren extravilan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tăierea a doi nuci de pe un teren extravilan

Buna ziua. Dețin un teren in extravilan pe care in prezent nu il mai lucrez de pe care am constatat ca mi-au fost tăiați doi nuci. Fapta este infracțiune sau numai contravenție ?cui ma pot adresa pentru soluționarea problemei?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:08, 30 Aprilie 2018
Cum ati constatat ca v-au fost taiati nucii? Cine i-a taiat? Nu stiu ce intelegeti dvs. prin "solutionarea problemei", dar in principiu trebuie sa va adresati politiei.
(fapta poate fi infractiune sau contraventie, dupa caz)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare politie clyde2010 clyde2010 Am facut sesizare la politie despre faptul ca o persoana a taiat un nuc din livada mea. Politia mi-a raspuns ca \\" fata de persoana reclamata au fost luate ... (vezi toată discuția)
Va rog!!! urgent!!! Laurentiu-Mihai Laurentiu-Mihai [b]Buna ziua! Am taiat cativa salcami crescuti pe terenul meu ( teren arabil) pentru a putea sa-mi desfasor muncile agricole; cineva a facut o reclamatie, iar ... (vezi toată discuția)
Furt calificat? emilbarbu emilbarbu Buna ziua Parintii mei au incheiat o promisiune de vanzare cumparare in care cumparau un teren de 10000 m2 cu nuci.Eu impreuna cu un var, stiind ca vom ... (vezi toată discuția)