avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Individual de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Individual de Munca

As vrea sa stiu si eu daca pot folosi cumva in avantajul meu faptul ca firma la care am lucrat timp de o luna de zile a omis sa-mi faca contract de munca.De la aceasta firma am plecat in urma cu 6 luni, revenind apoi la solicitarea sefului.Precizez faptul ca la o luna dupa revenirea mea, firma s-a inchis,toti angajatii fiind concediati cu art. 73 din Codul Muncii coroborat cu art. 65, caz in care eu nu pot beneficia de somaj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 28 Octombrie 2009
Pentru acest lucru trebuie sa actionati in instanta societatea respectiva si/sau sa depuneti o sesizare la ITM.
Trebuie sa demonstrati ca ati lucrat acea perioada la societatea respectiva prin orice alt mijloc de probă (martori, inscrisuri, prezumtii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrarea cartii de munca de catre angajator ziuliana ziuliana Buna ziua, lucrez la o firma de doi ani de zile ca secretara, iar lucrurile nu merg bine si ar trebui sa intram in somaj. Dar am aflat cu stupoare ca cine s-a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si obligatii angajator georgete georgete Salutare pentru toata lumea de pe acest forum. Am nevoie de un sfat intr-o problema mai complicata. Am lucrat la o firma o perioada de patru luni ... (vezi toată discuția)
Daca am lucrat la o firma care nu mi-a facut contract de munca si nici nu am primit salariul, ce pot face? Andreea07101009 Andreea07101009 Am lucrat la o firma 6 luni fara sa imi faca contract de munca si nici nu mi-a dat salariul pe aceste luni, il sun in fiecare zi si ma amana de fiecare data. ... (vezi toată discuția)