avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu risc maternal si ingrijire copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu risc maternal si ingrijire copil

Am si eu o intrebare.
Acum sunt in concediu prenatal si inainte am fost in concediu de risc maternal-120 zile. Intrebarea mea :pot beneficia de concediu de ingrijire(crestere) copil? (Stiu ca nu mi s-a retinut impozit in perioada concediului de risc maternal- conditie obligatorie pentru a beneficia de ccc).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:14, 3 Noiembrie 2009
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Acum nu imi mai ramane decat sa ma informez care sunt actele de care am nevoie pt depunerea dosarului. Bineanteles dupa ce voi naste:D
Sarcina fara probleme si nastere usoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, in urmatoarele situatii: Incapand cu jumatatea lunii mai una dintre salariate intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale concediu risc prenatal/prenatal si indemnizatie crestere copil andrada_83 andrada_83 Buna ziua! Eu sunt angajata in functia de referent la o institutie publica, institutie ce cumuleaza 2 alte doua subunitati din 2006. In anul 2012 am avut ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal/ de crestere a copilului EvaB EvaB Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt insarcinata in saptamana a 10a si sunt in concediu medical incepand de saptamana aceasta pana in prenatal ... (vezi toată discuția)