avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate dublat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate dublat

buna ziua ,
mama mea detine un titlu de proprietate pe 5000 mp.Dorind sa intabuleze terenul a reiesit ca terenul este deja intabulat de catre altcineva in baza unui titlu de proprietate emis ulterior pe aceeasi parcela dar pe numele altcuiva(cel care a intabulat terenul ).Ce se poate face?
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:52, 28 Aprilie 2018
Acțiune in revendicare in instanta si comparația de titluri . Câștiga cel care are titlul cel mai vechi si mai legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, ... Dabdica Dabdica Bună ziua, Am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, pe un teren intravilan fară construcție din anul 1973. Pe terenul meu s-a emis titlu de ... (vezi toată discuția)
Actiune de revendicare imobiliare sau altfel de actiune? Imparatul Imparatul Detin in proprietate o suprafata de teren, cumparata prin metode forte incalcite si problematice de la sotia (mama mea vitrega) a tatalui meu. A facut un ... (vezi toată discuția)
Doua titluri de proprietate pe acelasi teren talmaciuangela talmaciuangela Buna ziua. Cu speranta ca imi puteti da un raspuns va relatez situatia mea. Am mostenit prin certificat de mostenitor( in urma dezbaterii mostenirii), o ... (vezi toată discuția)