avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am contract de vanzare-cumpărare prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, ...

Bună ziua,
Am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, pe un teren intravilan fară construcție din anul 1973.
Pe terenul meu s-a emis titlu de proprietate de către autorități,vecinului.
Ce trebuie să fac pentru a-mi intra în drepturi.
Mentionez faptul că, am rol la primărie și plătesc impozit.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:55, 1 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa formulati in instanta cerere de anulare a titlului de proprietate al vecinilor si instanta va face o comparatie de titluri.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
Madalina Pascu, Avocat
Nu cunosc numele pe care s-a emis titlu,iar primaria refuză să-mi dea o copie
Atunci de unde stiti ca s-a emis titlul? Vedeti poate e inscris in Cartea Funciara
Am cerut număr stradal, Pentru că era singura proprietate fără număr și arunci am aflat.
Nu este în cartea funciară.
Am vrut eu să fac intabularea și nu am putut pentrucă este o singură parcelă
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o solicitare in scris catre Primarie/ emitentul titlului de proprietate cu privire la comunicarea unei copii a acestuia si in functie de raspuns, vedeti ce e de facut pe mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate GFM GFM Am cumpărat un teren în anul 2006, pe baza unui titlu de proprietate emis în 2005, schiţă cadastrală, plan de amplasament, memoriu tehnic, intabulare în ... (vezi toată discuția)
Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate? ALINNA ALINNA Bunica mea ca mostenitoare a mamei sale detine un titlu de propritate si contractul de vanzare cumparare incheiat de catre mama sa si barbatul care a stat in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dublat rickysz74 rickysz74 buna ziua , mama mea detine un titlu de proprietate pe 5000 mp.Dorind sa intabuleze terenul a reiesit ca terenul este deja intabulat de catre altcineva in ... (vezi toată discuția)