avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj judiciar

Buna seara! Cum trebuie sa procedez pentru a intra ca parte (mostenitor) intr-un proces de partaj judiciar initiat de catre o parte dintre mostenitori, in vederea revendicarii unei suprafete de teren intrat in posesia statului?
Un scurt istoric: Pana in anul 2016 s-a ocupat de acest proces un var al tatalui meu (terenul revendicat fiind al bunicilor lor), insa acesta a decedat, iar procesul a fost intrerupt (perimare).
Azi am aflat, ca in 2017 o parte dintre mostenitori au formulat o noua cerere de partaj judiciar, fara sa comunice sau sa indice toti mostenitorii legali, iar urmatorul termen este stabilit in luna iunie 2018.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 23:25, 28 Aprilie 2018
Cu siguranta voi apela la un avocat, insa am vrut si de aici o parere avizata. Va multumesc inca o data! Noapte buna!
Cu placere.
Succes.
Noapte buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral prin judecata - obligativitate succseor prezentare documente PRONET PRONET deoarece partile nu au ajuns la o intelegere amiabila, una din parti va initia procedura judiciara de dezbatere a succesiuni. problema este ca unul din ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - cum intram in posesia documentelor necesare? moisa simona moisa simona Va rog ajutatima ,tatal meu a decedat acum 1an si4 luni ,in familie mai sunt o mama un frate si doua surori( cu mine 2), toti majori ,intrebarea este cum se ... (vezi toată discuția)