grosuanatolie a scris:
De ce sa minta in continuare?
A avut relatii sexuale neprotejate, nu are dubii referitor la paternitate.
Cred că nu ați citit atent prima postare, care suna cam asa:
Initiatorul, barbat tânăr, căsătorit, cuplu ce nu poate avea copii .
Mama biologică, prostituata, având alți doi copii.
Le propune tânărului cuplu un aranjament ( posibil oneros) cum că, la naștere sa declare ca el este tatăl biologic. Astfel având posibilitatea să il crească pe nou născut.
Ulterior, mama biologică se răzgândește, (poate mai vrea ceva bani) și face plângere penală împotriva tatălui declarat.
Acesta recunoaște la poliție că a declarat în fals paternitatea și se întocmește un dosar penal.
Mai departe, cuplul caută o soluție legala sa rămână cu acel minor.
Acum, spuneti-mi, cam cum credeți că apare dacă tatăl declarat își schimbă declarația ?
In plus, acesta a specificat in clar că mama biologică știe legile, deci aceasta, nu este la prima fapta.
Și nu întâmplător a făcut plângere penală
Știe că procedura penala prevalează și suspenda acțiunea civilă.
Prin urmare, tatăl declarat nu poate minți in continuare și nici trage de timp pentru a se prescrie termenul .
Toată treaba este premeditată.
De aceea am spus de la bun început că nu au vreo șansă legală de a rămâne cu acel minor.
Singura varianta ar fi că mama să renunțe la toata această acțiune.
Ceea ce face mama biologică nu este ceva nou. Se practica in Romania cam acum vreo 20 de ani, până să revizuiască Romania legea adopțiilor.
La acea vreme Romania "livra" la greu minori în America, și exista o adevărată industrie privind adopțiile internaționale.. Și la prețuri exorbitante, mascate in onorarii de avocat.
Vă povestesc din experiența, nu din auzite.