avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general socetatii comerciale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

socetatii comerciale

buna ziua
suntem 2 asociati intro firma,fiind amandoi administratori in acte,dar s-a ocupat de toate problemele doar el,facand o gramada de datorii.Suntem la fel de raspunzatori,in fata legii?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 19:36, 28 Octombrie 2009
in principiu, da. se are in vedere raspunderea solidara a administratorilor considerind ca fiecare are cunostinta de deciziile de administrare luate de celalalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice in afaceri belvedere belvedere buna ziua fiind 2 actionari la firma,amandoi fiind administratori,dar in ultimul timp partenerul meu sa ocupat de administrarea ei.El a plecat in ... (vezi toată discuția)
Modalitate de reprezentare a unui asociat in srl neaion neaion buna ziua va rog sa mi raspundeti si mie la urmatoarea problema: sunt asociat cu o alta persoana intr un srl eu sunt plecat nu sunt in tara. dupa ... (vezi toată discuția)
Acte/impozite Jass Jass suntem 2 asociati eu 80% parti sociale el 20%. amandoi administratori cu drepturi nelimitate. el a avut activitate pe firma fara sa am acces la ceva fara sa mi ... (vezi toată discuția)