avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am achitat o executare silita si doresc sa stiu daca pot redeschide dosarul de executare si impotriva cui ! A executorului sau a instantei !! Am 2 hotarari ale instantei , in cauze exact la fel , dar total diferite ! Una accepta cererea de executare si alta refuza !!! Sunt 2 dosare perfect identice cu niste IFN-uri !!
Cel mai recent răspuns: adilaur , utilizator 19:43, 2 Mai 2018
Daca ma intorc impotriva creditorului , dupa 2 ani de cand acesta a cerut executarea silita , ....se mai poate ? Va multumesc ,
Mentionez ca am achitat suma , desi , cea reala era , din prevederile c pr. civ legea455/2001 ,art 4 pct3, atr 8 ORD85/2004, ETC , aprox. 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare-respinsa, si totusi s-a inceput executarea! ionut979 ionut979 Buna ziua! Pe scurt: in 02.10.2014 Kruk cere incuviintarea executarii silite printr-un executor, la judecatoria de pe langa domiciliul debitorului, cererea ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala sau nu? MariaB24 MariaB24 Buna ziua, Am o problema la care as dori un sfat de la o persoana specializata. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la un IFN, suma era de ... (vezi toată discuția)