avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare

Buna seara!Imi puteti spune va rog care e varsta de pensionare pt o femeie nascuta pe 29 martie 1958, vechime munca 28 ani 10 luni 24 zile din care 10 ani grupa II cu 70%?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Carmen1234578 , utilizator 23:19, 30 Aprilie 2018
Limita de varsta la 60 de ani,sau atunci cand veti indeplini conditia de stagiu complet de 31 ani.
La acest moment aveti 30 ani si 7 luni.
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
Carp Mircea, utilizator
Inseamna ca poate depune dosarul pt ca are 60 de ani sau mai trebuie sa mai cotizeze ceva sa îndeplinească vreun criteriu de 5 luni?Multumesc
Mai sunt necesare 5 luni de stagiu
Puteti verifica si la casa locala.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare ut010 ut010 buna ziua va rog frumos sa imi suneti pentru persoana sex feminin, nascuta in luna mai 1958, cu stagiu de munca de 32 ani, din care 24 ani,2 luni,18zile ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei violeta167 violeta167 Sunt nascuta in decembrie 1957,am 10 ani de grupa a-IIa si in total 33 de ani si 9 luni de munca. Salariul actual este minim pe economie.La ce varsta ar trebui ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Apostoaemihai Apostoaemihai sant nascuta in 23.06.1958.am o vechime in munca de 24 ani,din care 15ani la gr. a doua de munca.Vreau sa stiu cand am dreptul la pensie anticipata? (vezi toată discuția)