avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asigurari de sanatate

Sunt salariat si platesc asigurari de sanatate. Am si contract de mandat ca agent de asigurari. Sunt obligat sa platesc asigurarea de sanatate si pentru aceste venituri? Daca da, de cind se aplica cumulativ pe toate veniturile ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: COSMIN GEORGE ROMAN , Evaluator 15:30, 29 Octombrie 2009
Asigurare de sanatate trebuie platita dupa toate veniturile realizate din salarii sau activitati independente. Aceste reglementari sunt din 2004 cu siguranta, daca nu mai devreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnas kissutza kissutza multumesc pentru promtitudine. daca sunt angajat cu contract de munca de multi ani si mai am un contract de agent la o firma de asigurari, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale TANO2013 TANO2013 Buna ziua. In perioada 2007-2012 am lucrat cu contract individual de munca in Spania, in acelasi timp fiind autorizat ca PFA in Romania in alt domeniu de ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat comercial ContSters79081 ContSters79081 Pentru contractul de mandat comercial se plateste asigurare medicala? Care este baza legala? Va multumesc ... (vezi toată discuția)