avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestarea unui act de vinzare _cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestarea unui act de vinzare _cumparare

Buna ziua...........
Am si eu o problema delicata.
Parinti mei sunt despartiti,eu am un copil din prima casatorie care locueste inpreuna cu mama ei intr_un apartament A.N.L.si doi din a doua casatorie care locuesc inpreuna cu mine si sotia mea intr_un apartament cu chirie Nu locuesc impreuna cu mama si n_am locuit niciodata de la virsta de 10 ani de cind am fost incredintat spre crestere si educare tatalui.Ea locueste impreuna cu concubinul ei de 25_30 de ani.Acu o luna am aflat ca este foarte bolnava cea ce ea a tinut secret fata de mine, acu o saptamana am aflat ca a vindut apartametul nepoatei ei adica fata mea din prima casatorie cu act de vinzare_ cumparare (uzufruct viager).Pretul apartamentului in contract este de 35.000ron si el in realitate valoreaza peste 50.000euro. In luna martie cind a vindut apartamentul stia ce diagnostic are si cred ca nu ma insel dar se afla si sub tratament de chimiopterapie pentru ca dupa 3 zile de la data vinzari a fost internata din nou la spital. Intrebarea este? CE SANSE AM DACA CONTEST ACTUL DE VINZARE CUMPARARE...........VA MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
hrenciuc eusebiu catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: hrenciuc eusebiu catalin , utilizator 16:08, 29 Octombrie 2009
daca asta este voina unei persoane cu o asa boala...
dvs il puteti ataca pt pretul nereal daca intr-adevar este asa mare diferenta dintre suma incasata si valoarea de piata.
Pai bani nu a luat de loc pentru ca nepoata este studenta in anul 2, primeste pensie alimentara de la tatal ei,si lucreaza la un Maal din oras.
in acest caz va trebui sa faceti dvs. dovada neplatii pretului de catre cumparatoarea imobilului.
Dupa cum am mai spus nepoata mamei(fica mea)locueste cu mama ei intr_un apartament A.N.L.cu chirie si amandoua nu au impreuna un salar de2000 ron. Sa spunem ca au facut imprumut la o banca....cu un salariu de 1000ron de persoana nu stiu zau daca poate banca sa le dea mai mult de 1000 euro de persoana.Dar sa zicem ca au primit de la banca 2000 euro dar diferenta pina la 35000 ron (cca 6000euro) de unde???dar sa zicem ca a cistigat la loto sau la pariuri sportive.Dar in final as dori sa va spun ca mama mea a facut act de vinzare cumparare primei nepoatei ei doar pentru a nu beneficia noua mea familie si cu mine (pe care nu nea avut niciodata la suflet ) de mostenirea apartamentului ,eu fiind unicul fiu.In concluzie nu pentru bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mama mea a vândut casa nepoatei sale după fiica ... Marin Despinoiu Marin Despinoiu Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
Cum poti intra in posesia bunurilor din apartament??? hrenciuc eusebiu catalin hrenciuc eusebiu catalin Dupa cum vam explicat in alte subiecte mama a vindut apartamentul unei nepoate contract de vinzare cumparare cu uzufruct viager,in contract nu este stipulat ... (vezi toată discuția)
Mostenire parinteasca fara testament SorinaRaduta SorinaRaduta Cind mama a murit, tatal murind inaintea ei, au ramas in viata 2 copii si doi nepoti. Unul din copii a spus ca pe patul de moarte mama i-a lasat lui totul. ... (vezi toată discuția)