avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poti intra in posesia bunurilor din apartament???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poti intra in posesia bunurilor din apartament???

Dupa cum vam explicat in alte subiecte mama a vindut apartamentul unei nepoate
contract de vinzare cumparare cu uzufruct viager,in contract nu este stipulat si bunurile, eu sint unicul mostenitor,cum pot intra in posesia bunurilor din apartament???:(
Mergeti la notar si deschideti succesiunea dupa mama dvs.Declarati bunurile mobile care au ramas la decesul mamei dvs.
Cred ca e aproape inutil sa incercati . Daca nu aveti acte din care sa rezulte ca ceea ce este " dupa usa " v-ar apartine , nu aveti sanse .Timpul trece in defavoarea dvs. Nepoata poate oricand sa " mute " pe tabla de sah mobila .

dar cum zice utilizatorul corina.....................daca o incarca un camion si o muta???nar trebui sa fac un inventar??? cu cine ar trebui sa merg sa fac inventarul ca sa nu am probleme??? mentionez ca in monentul de fata in apartament locueste concubinul.
multumesc dar ce acte ar trebui sa am doar lucrurile din casa au fost ale mamei si eu sint unicul mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unui act de vinzare _cumparare hrenciuc eusebiu catalin hrenciuc eusebiu catalin Buna ziua........... Am si eu o problema delicata. Parinti mei sunt despartiti,eu am un copil din prima casatorie care locueste inpreuna cu mama ei intr_un ... (vezi toată discuția)
Bună seara, mama mea a vândut casa nepoatei sale după fiica ... Marin Despinoiu Marin Despinoiu Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
Drepturi dobandite in urma concubinajului lionesse05 lionesse05 Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma ... (vezi toată discuția)