avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timp de lucru 24 de ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timp de lucru 24 de ore

buna seara am si eu o intrebare la dvs.
se poate ca unui salariat sa i se impuna sa lucreze 24 de ore incontinu?
fara sa aiba posibilitate de a avea conditii de igiena adica la poarta ?
desi este angajat pe post de administrator de patrimoniu intr-o institutie bugetara?
va multumesc
coca1955
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 21:24, 28 Octombrie 2009
Binenteles ca nu i se poate impune un astfel de program de lucru.
Programul normal de lucru este de 8 ore pe zi sau, pentru anumite posturi 12 ore pe zi, cu repausul aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repaus cumulat in cazul turei de 12/24 in program continuu alexandru777 alexandru777 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca in cazul lucrului in tura continua de 12/24 (institutia functioneaza in regim permanent, fara interuperi, deci in ... (vezi toată discuția)
Regim timp de munca portari say say Au portarii o reglementare a timpului de munca diferita fata de ceilalti angajati? Daca da, care este aceea? say (vezi toată discuția)
Program de lucru got2i got2i Buna ziua.Sora mea lucreaza infirmiera ,la un spital de stat.In ultima vreme se simte extenuata din cauza programului de lucru,care eu cred ca nu este unul ... (vezi toată discuția)