avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Date cu caracter personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Date cu caracter personal

Eu am făcut niște sesizări la diverse instituții ale statului cu privire la activitatea firmei unde am lucrat..in sesizare sau ulterior eu le am cerut în mod expres sa nu îmi dezvăluie identitatea pt că eu sa nu am alte probleme cu firma unde am lucrat.vreau să știu în cazul în care aceste instituții ale statului mi au dezvăluit identitatea in timpul controlului efectuat la firma unde am lucrat ce pot face?firma mă tot amenința prin diverse notificări sa incetez cu sesizările pt că nu mai fac față controalelor..:)) ...și că au indicii clare că eu sunt in spatele acestor sesizări.ce pot face in situația asta?mulțumesc.
Asta mă și gândeam să fac... mulțumesc pt răspuns....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de confidențialitate lillyanna_t lillyanna_t Eu am semnat ulterior angajării un acord de confidențialitate cu firma la care am lucrat...in acesta scria sa nu dezvălui secrete comerciale, etc....eu am ... (vezi toată discuția)
Sesizarile anonime sunt legale? 32aly 32aly As dori sa stiu cat sunt de legale sesizarile anonime la ITM? Din punctul meu de vedere nu ar trebui acceptate atat timp cat persoana in cauza nu se ... (vezi toată discuția)
Control itm Roxana Popa Roxana Popa buna ziua,ITM poate sa faca un control la firma fara sesizare?mi-e teama sa nu ma trezesc ca vin la noi la firma pt ca azi am dat un telefon sa cer niste ... (vezi toată discuția)