avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mansardare si presiuni din partea unor vecini si a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansardare si presiuni din partea unor vecini si a administratorului

Sunt proprietar al unui apartament la etajul 4 al unui bloc.Unul din vecinii de la cealalta scara, impreuna cu administratorul ma ameninta cu datul in judecata pentru ca nu accept mansardarea.

Au acest drept? Deja e hartuire din partea lor.....
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: daniel26 , utilizator 10:25, 6 Noiembrie 2009
Va rog sa cititi acest topic si daca aveti nelamuriri sa reveniti.
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc foarte mult pentru raspuns si pentru informatiile furnizate!
Care ar fi situatia juridica a apartamentelor de la mansarda? Cumparatorul devine proprietar in toata regula? Cum ajung cei care le construiesc proprietari pe terasa blocului,prin ce mijloace legale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
Mansardare (tentativa) ilegala tzuppy tzuppy Locuiesc intr-un bloc de gars. conf. 3,la etajul 4 .Cativa vecini au mancarici si tot umbla pe la usile locatarilor cu tot felul de tabele ,ca au gasit ei o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, vin cu o mare intrebare la dumneavoastra... De curand, mai precis de un an si jumatate mi-am cumparat un apartament la etajul 4(bloc cu 4 etaje). ... (vezi toată discuția)