avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Am depus o contestatie la executare silita.
Se poate completa ulterior- adica dupa depunerea contestatiei prin care ceream anularea actelor de executare - cu solicitarea de a anula titlul executoriu- adica chiar contractul de credit fiind perimata datoria?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:22, 2 Mai 2018
Cand ati depus contestatia la executare? S-a stabilit primul termen de judecata? Daca da, cand?
Care au fost motivele pentru care ati cerut anularea actelor de executare?
In ce consta titlul executoriu? Ce intelegeti prin "perimarea datoriei"? Va referiti ca a intervenit prescriptia extinctiva sau ce anume?
Buna ziua!
Inca nu s- a stabilit primul termen de judecata. Am primit o adresa prin care mi se cere plata taxei de timbru.
Voiam sa stiu daca mai pot adauga axeasta solicitare de anulare s titlului executori= contractul de credit. Consideram ca a intervenit prescriptia extinctiva deoarece contractul a fost incheiat pe o perioada de 3 ani, ultima plata voluntara a fost in 2011, creditorul nu a intreprins vreo actiune de recuperare a datoriei pana in 2017.
Iar eu voiam sa stiu care este situatia mai precis, ca sa va pot raspunde la obiect, pentru ca informatiile furnizate nu sunt corect expuse pentru a sta la baza unui raspuns. In fine, nu mai conteaza. Introduceti o cerere aditionala, modificatoare sau precizatoare, pentru ca oricum nu aveti nimic de pierdut (insa, ca fapt divers, intervenirea prescriptiei extinctive nu anuleaza titlul executoriu in sine).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare titlu executoriu flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, in septembrie 2015 am primit titlu executoriu, dar nu s-a actionat in nici un fel pe un credit neplatit din 2010. Nu am reusit sa fac ... (vezi toată discuția)
Executare silita (contestatie) alinfediuc alinfediuc Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz privind o executare silita (Materie: Civil). Calitate parte: Contestator Incerc sa fiu cat mai ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita chriss81 chriss81 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: - s-a inceput executarea silita in cursul anului 2009, titlul executoriu fiind un contract de credit ... (vezi toată discuția)