avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare persoana venita din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare persoana venita din CCC

Buna ziua,
Dorim sa angajam o persoana care in acest moment este in CCC. Mentionez ca persoana respectiva nu a fost angajata noastra la momentul intrarii in CCC. De ce reguli trebuie sa tinem cont in acest caz?
Ramane valabila interdictia concedierii in primele 6 luni de contract?
Alte restrictii?

Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: lorrena78 , utilizator 14:48, 3 Mai 2018
Legea nu distinge nicio alta situatie in privinta interdictiei concedierii persoanei care revine din CCC pe o durata de 6 luni de la data revenirii din CCC.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi la revenirea din concediu crestere copil gab11 gab11 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile de care pot beneficia la intoarcerea din concediul de ingrijire a copilului. Angajatorul poate dispune ... (vezi toată discuția)
Interdictie concediere la revenire din cic adimct2007 adimct2007 Cum se interpreteaza art. 25 alin. 3 din OUG 111/2010 referitor la interdictia angajatorului de a concedia salariata care revine din concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Dupa concediu crestere copil este obligatoriu sa raman 6 luni la locul de munca? ilie_lacramioara ilie_lacramioara Buna seara! In octombrie mi s-a terminat concediul de crestere copil si m-am reintors la vechiul loc de munca.Am inteles ca pentru a nu pierde cei 2 ani in ... (vezi toată discuția)