avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte de identitate, casatorie, nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte de identitate, casatorie, nastere

Buna ziua. Locuiesc in Canada, am pasaport Canadian, nascuta in Ro, si recent am pierdut actul de nastere si casatorie. Plec luna viitoare in Ro si as vrea sa stiu, va rog, cum as putea obtine un duplicat dupa aceste acte, unde sa ma adresez. Am copii dupa actele originale. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:15, 2 Mai 2018
Va adresati autoritatilor emitente solicitaan eliberarea unui duplicat. In cazul in care va intoarceti inainte de a intra in posesia lor trebuie sa imputerniciti pe cineva din RO printr-o procura sa vi le ridice si apoi trimite in CA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)
Refacere pasaport romanesc cu mentiunea crds cassy cassy buna ziua ! o persoana care are dubla cetatenie (romana - canadiana) si careia i-a expirat de 4 ani pasaportul romanesc cu mentiunea cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Help! nevoie de informatii pentru refacere buletin danielasielena danielasielena Buna seara, locuiesc in Grecia; am buletinul expirat din martie; am imputernicire pe un membru al familiei sa imi depuna actele pentru cererea unui nou ... (vezi toată discuția)