Am o nelamurire in legatura cu retrocedarea terenurilor forestiere, pasunilor care au apartinut composesoratelor.Care este procedura de retrocedare a acestora?Se retrocedeaza in functie de cerere sau pe baza tabelului nominal(anexa 54 din Regulamentul 1172/2001)?
Ce se intampla in cazul in care solicita doar unul dintre acestia retrocedarea?
Va multumesc.
Va rog foarte mult sa va dati macar o parere, in legatura cu speta prezentata mai sus, sau nu aveti nici macar o parere.Mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc
in prezent nu s-a refacut fostul composesorat?
titularii cererii de reconstituire sunt fostii proprietari sau mostenitori acestora.
daca nu s-au formulat cereri de catre toti fostii proprietari ai acelei suprafete, se va putea reconstitui numai in favoarea celui care a cerut.
daca sa refacut fostul coposesorat, adica s-au constituit intr-o asociatie, si asociatia - poresedintele acesteia - poate sa ceara reconstituirea in favoarea membrilor sai.
titlul de proprietate in acestg caz vine pe numele asociatiei.
sper ca te-ai lamurit.
daca nu esti lamurita, mai vb!
;)
Multumesc de raspuns.
Dar mai am o problema.S-a refacut asociatia, in conformitate cu dispozitiile legale.Reprezentantul asociatiei a depus cerere in termenul legal.A depus si acte doveditoare pentru o suprafata de 140 ha, dar solicita 220.Pentru aceasta diferenta pentru care nu are acte doveditoare poate face dovada cu martori?