avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citarea in dosarul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citarea in dosarul penal

buna seara,

am o nelamurire si pana imi gasesc un avocat ar fi extrem de utila opinia dumneavoastra:

am primit de la Parchet o citatie care face referire la un dosar penal (179/P) dar nu scrie in ea in ce calitate sunt citata si nici care este obiectul dosarului. Cum pot afla despre ce este vorba inainte de a ma prezenta la data citata? Este mentionat totusi un art 6 din CPP.

Multumesc!:((#-o
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
mira_79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 22:09, 30 Octombrie 2010
Este citatie sau invitatie la politie?
Este citatie de la Parchet.
Nu scrie in citatie art. 180 c. pen. (sa zicem)?
Este indicat textul de lege.

Ce calitate scrie ca aveti?
Invinuit sau martor?
nu mi se specifica nici un art. din C.p sau C.p.p. , ci doar ca trebuie sa ma prezint la Parchet in calitate de invinuit.Nu am nici cea mai mica idee despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire Maarria35 Maarria35 Cand esti chemat intr-un proces in calitate de parat ,primesti doar citatie sau trebuie sa primesti si ceva dovezi scrise de unde sa reiese cine te-a chemat in ... (vezi toată discuția)
Proces penal lavinia.serban lavinia.serban Buna seara, As avea si eu o intrebarea si anume: Dupa cate termene motivate de neprezentare te poate aduce cu mandat intr-un proces penal in care ai ... (vezi toată discuția)
Citatie-mandat de aducere oltul oltul politia,parchetul nu poate sa emite mandat de aducere fără ca să fiu citat inainte? (vezi toată discuția)