avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recasatorie cand sentinta de divort nu e definitiva?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recasatorie cand sentinta de divort nu e definitiva?

Suntem in proces de divort si va fi finalizat in aproximativ o luna. Eu locuiesc in alta tara, amandoi ducem vieti separate de mult timp si nu exista nicio sansa ca unul din noi sa conteste divortul. Eu intentionez sa ma recasatoresc, dar as vrea sa imi explicati daca trebuie sa astept ca sentinta sa fie definitiva. Sa zicem ca sentinta se pronunta pe 2 iunie 2018, trebuie sa astept 30 de zile de la comunicare ca sa ma pot recasatori? Precizez ca nu locuiesc in tara si casatoria viitoare va avea loc in tara de domiciliu actual. Exista vreo problema legala daca ma recasatoresc inainte ca sentinta sa devina irevocabila oficial? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:51, 3 Mai 2018
Nu va puteti căsători.
Apelați la avocat ca sa rezolve rap8d problema si sa va puteti căsători.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei copii a hotararii judecatoresti de divort! steof2001 steof2001 Buna ziua, In urma cu aproximativ 10-11 ani am divortat la Tribunalul Suceava. Sentinta a ramas \"in pronuntare\", dar nici pana in ziua de azi eu nu am ... (vezi toată discuția)
Casatorie incheiata in strainatate- trebuie declarat in romania ? Tomorrow Tomorrow Buna ziua, M-am casatorit in strainatate acum cativa ani. Dupa cateva luni, sotul m-a parasit pt altcineva, motiv pentru care nu m-am mai obosit sa declar ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva divort- posibilitate contestare? alisia411 alisia411 Am divortat in urma cu 2 ani, cu acordul ambelor parti, dar nici eu nici fostul sot nu am solicitat, dupa trecerea termenului de 30 de zile de la primirea ... (vezi toată discuția)