avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Tatal a incheiat contractul de munca la sfarsitul lunii septembrie 2017, Copilul se naste in august 2018. Poate beneficia de indeminizatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 3 Mai 2018
De cand lucra tatal copilului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie bibisi bibisi Voi putea sa iau indemnizatie pentru cresterea copilului daca lucrez din septembrie si voi naste in iulie anul viitor? pana in septembrie am fost pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Daiana.M Daiana.M Buna ziua! Îmi puteți spune va rog daca în situația următoare pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Perioada in care am lucrat este ... (vezi toată discuția)
Prenatal si indemnizatie ptr copil Silvia 1326 Silvia 1326 Buna ziua,acum 3 luni m-am intors in tara din Anglia iar acum 2 luni am ramas insarcinata.Daca ma angajez acum in conditiile in care am lucrat in UK timp de ... (vezi toată discuția)