avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... trecerea de la pensie militara la pensie civila
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

trecerea de la pensie militara la pensie civila

am iesit la pensie in 1996 la pensie civia si in anul 1997 am optat pentru pensie militara.La recalcularea pensiei in 2010 in funcie de contributivitate mi s-a calculat un punct de pebsie 2,3348 am primit pensie pe acest punct pina in 2017 cind mi s-a recalculat pensia militara care a devenit de1430 lei am ramas cu cea mai avantajoasa dar as vrea sa stiu daca pot sa trc la pensie civila .Am decizia din 2010 cu punctul de pensie
Cel mai recent răspuns: marinelagiurgiu , utilizator 14:44, 12 Martie 2019
As dori sa stiu daca ati reusit sa treceti la pensie civila pentru perioada in care ati contribuit in sistemul public de pensii. Cu stima, Marinela Giurgiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara + pensie civila marinelagiurgiu marinelagiurgiu Buna ziua, Sotul meu are o vechime totala in munca de aprox. 47 de ani din care 27 in cadrul MApN si 20 de ani in civil. La data iesirii la pensie din MApN ... (vezi toată discuția)
Legea privind sistemul unitar de pensii publice: plata pensiei se suspenda... forgi forgi va solicit un punct de vedere in legatura cu legea pensiilor unitare,proaspat promulgata.ma intereseaza in mod special art.114-(1),lit b al legii, cum se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie ... sebiTM sebiTM Buna ziua, Sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie stabilita în baza legii 263/2010. Prima decizie de pensionare a fost actualizata prin ... (vezi toată discuția)