avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deranjarea linistii publice!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deranjarea linistii publice!

Ce trebuie facut?stau momentan la tara iar vis-a-vis de mine este un deposit de lemne pt foc,se taie cu drujba de dimineata pana seara.Mentionez ca depozitul este amplasat intre case ceea ce e si mai mare pericol pt cetateni.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 29 Octombrie 2009
Sesizati autoritatea publica locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
Depozit de lemne functional in centrul localiatii Prunaritza Prunaritza Buna ziua, am o vecina care a deschis un depozit de lemne in centrul localitatii. Am facut sesizare la politie , mi-au raspuns ca are toate actele inclusiv ... (vezi toată discuția)
Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)