avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CASI Ajutoare sociale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CASI Ajutoare sociale

Buna ziua,
am o intrebare: se plateste contributia individuala de asigurari sociale si cota de accdente de munca si boli profesionale pentru ajutoarele sociale, cele care se incadreaza in cota de 2% deductibila fiscal? Sunt aceste venituri incluse in venitul brut realizat lunar?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 09:27, 29 Octombrie 2009
Ajutoarele acordate din fondul social nu au regim de tratatre ca benit salarial, deci nu sunt incluse in venitul brut si nu se paltesc contributii salariale la ele (nefiind acordate din fondul de salarii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou paste 2012 misuku81 misuku81 buna ziua, dorim sa dam tuturor salariatilor societatii cu ocazia Pastelui 2012 tichete cadou (valoare aproximativa 300 lei fiecare). In afara de ... (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)
Contributii salariu compensatoriu mnd mnd Buna ziua, In cazul in care unui salariat ii moare un copil care se afla in intretinerea sa unitatea trebuie sa-i acorde un salariu mediu pe unitate, asa ... (vezi toată discuția)