avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj si condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj si condica de prezenta

Buna ziua. La punctul de lucru tre sa am condica de prezenta in care se trece ora de sosire si ora de plecare la fiecare angajat? Detin un chios (magazin alinentar) achizitionat recent si am 4 angajate program non-stop? Ce acte tre sa am la punctul de lucru in cazul unui control de la ITM?
Cel mai recent răspuns: Alexandra.C , utilizator 23:22, 5 Mai 2018
art.16 C.mun.
....
(4) Angajatorul este obligat sa pastreze la locul de munca o copie a contractului individual de munca pentru salariatii care presteaza activitate in acel loc.
.....

Evidența orelor de lucru în 2018: Cum trebuie s-o facă angajatorii, conform celor mai recente modificări
www.avocatnet.ro/t4235/condi...
Multumesc Cornel Vasile pentru raspuns!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm pe santier gabrielaion gabrielaion Am avut un control ITM pe santier, unde s-au pus 2 probleme: 1. - lipsa copie contractele de munca pe santier. Intrebare: la cine? la unul dintre lucratori, ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta emillius emillius Buna ziua, Daca in punctul de lucru am si angajati reprezentanti de vanzari care mai mult de jumatate de zi sunt pe teren, acestia vor trebui sa semneze in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cm la punct lucru IulianL IulianL Buna ziua Va deranjez cu 2 intrebari : 1.La un magazin alimentar cu 3 angajati cum se poate pune in aplicare obligativitatea de a avea o copie la punct de ... (vezi toată discuția)