avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minor

buna ziua
nu sunt divortat, de 12 ani copilul este la mine, timp în care mama copilului n-a fost interesata de el
între timp a nascut, in anul 2007 iar acel copil a fost trecut pe numele meu
cum trebuie sa fac sa divortez de ea?
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:50, 4 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!

Procedați la formularea unei acțiuni de divorț la judecătoria în circumscripția căreia ați avut ultimul domiciliu comun cu soția.

Sau, mai simplu, aplelați la serviciile unui avocat care vă va întocmi cererea de divorț, vă va comunica înscrisurile ce urmează a seanexa acțiunii și vă va reprezenta interesele în instanță.

Cu stimă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Stefan-nita Stefan-nita Buna Ziua, Am o Problema Si nu stiu ce sa fac si cum sa fac poate Cineva Ma Ajuta Cu un Raspuns Mam Insurat in Judetul Suceava acolo mam si Nascut Dar ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor, procedură juditbacso juditbacso Buna ziua . Nu am posibilitatea sa platesc un avocat.Sunt despartita de sot de trei ani nu tinem legatura nu vorbim nu stim umde e viziteaza copulul nostru de ... (vezi toată discuția)
Divort rapid catalina1276 catalina1276 Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)? Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort ... (vezi toată discuția)