Buna ziua,
in cazul in care o persoana se angajeaza cu luna aprilie 2018, si intra in concediu medical , dar stagiul de cotizare privind concediul medical il are doar pentru perioada august 2017-decembrie 2017.Si din luna ianuarie 2018 pana in luna aprilie 2018 nu a realizat stagiul de cotizare, in cest caz angajatorul ii poate plati medicalul?nu este nevoie de minim o luna lucrata inainte de a intra in medical?sau o luna lucrata in ultimele 12 luni?
Până la 1 iulie 2018, stagiul minim de asigurare pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) din OUG nr. 158/2005 , este de o lună realizată în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Concediu medical
Ixulescu90
Am lucrat in perioada 1 ianuarie-1 noiembrie 2017, iar ulterior m-am angajat pe 12 februarie 2018, lucrand pana in prezent. La inceputul lunii august 2018, mai ... (vezi toată discuția)
Demisia in sarcina
MihaelaGA
Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari:
-mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
MariaMary89
Cine se pricepe la concediu medical? Am o intrebare. Am lucrat din ianuarie 2019 pana in iulie 2019 la o firma, pe urma am facut pauza si m-am reangajat din ... (vezi toată discuția)