avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva domnului politist, sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva domnului politist, sau nu?

Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat.
in noiembrie 2017 am facut o plangere impotriva unei persoane din trecutul meu pentru hartuieli si amenintari. La sfarsitul lui aprilie (dupa 6 luni wow) am fost chemata sa dau declaratie ca persoana vatamata. Domnul politist mi-a spus ca are 1000 de dosare si n-a avut timp..Cand i-am adus alte probe audio si scrise caci intre timp primisem si alte amenintari domnul politist a spus ca ii ingreunez munca cu atatea probe. Cand mi-a luat declaratii nici nu stia despre ce e vorba in dosar credea ca am facut plangere impotriva fostului sot. Asata ca sa va faceti o idee despre ce e vorba..problema reala acum intervine.
Acum la inceputul lui mari a fost chemat sa declare si agresorul meu..Ce credeti ca i-a spus domnul politist?
--Ce ti-a facut ma HOASCA aia?
-- Stiai ca a mai fost casatorita? Si numai cu tineri.

Nu tu mustrare, nu tu emenda nu tu nimic...In loc sa judece agresorul am fost judecata eu..ca sunt hoasca si am fost casatorita cu barbati mai tineri ca mine..Wow/..
Nu sunt hoasca, am 38 de ani insa nu am fir de rid, merg la sala constant, desi nu are nici o relevanta..Puteam sa am 70 de kg si riduri..tot nu m-i se pare normal ca domnul politist sa ma faca hoasca si sa judece starea civila...
Adica..n-a avut timp 6 luni sa ma cheme sa dau declaratii..putea sa ma omoare agresorul de mii de ori pana acum...dar a avut timp sa-mi sape intrecut si sa vada el cu cine am fost casatorita si sa faca socoteala ce varsta a avut..

Doresc sa-i fac plangere domnului politist pentru discriminare pe criterii de varsta si stare civila.

Problema mea ar fi la probe, in sensul ca am dovada scrisa ca domnul politist m-a facut cum m-a facut insa aceasta proba a fost obtinuta fraudulos, in sensul ca agresorul meu a scis-o pe un site de socializare unei alte potentiale victime (adica mie caci mi-am facut cont fals)
In urma plangerii o sa fiu eu judecata ca am obtinut proba in mod fraudulos sau domnul politist ca m-a facut hoasca, traim in tara nimanui unde victimele sunt puse la zid si agresorii imbratisati si incurajati sa faca victime in continuare asa ca presupun ca eu voi fi judecata.
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 15:34, 4 Mai 2018
Este indicat sa ii faceti plangere.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune passerotto passerotto Buna ziua.acum 10 zile am fost agresata de o persoana care a fost identificata.am facut plangere la politie unde m-am prezentat cu certificatul medico ... (vezi toată discuția)
Exista oare dreptate? cristinutza_999 cristinutza_999 Buna seara...Ma poate indruma cineva cui sa ma adresez. In feb 2009 am fost ademenita si retinuta cu ... (vezi toată discuția)
Am sunat la 112 pentru că am fost amenințat cu bătaia într-un supermaket și apoi în parcarea lui. să depun și plângere scrisă? sandutudorache sandutudorache Am fost amenintat de un individ cu bataia in incinta unui supermarket apoi si in parcarea supermarketului de un prieten de al lui. Mentionez ca sotia si fiul ... (vezi toată discuția)