Peste doua saptamani avem programare la iml in procesul pentru paternitate.baiatul,tatal copilului a incercat tot ce i a mai trecut prin minte pentru a o face pe mama sa renunte....a spus mereu:stiu va e copilul meu insa nu o sa l recunosc fara test.intr un final mama a deschis proces....de fapt avocatul a zis ca e mai bine daca l deschide copilul asa ca bebelusul reprezentat de mama i a intentat proces pentru paternitate.s au intamplat atatea....ultima fapta musamalizata de familia baiatului,adica tatal copilului,ne demonstreaza ca totul se poate rezolva cu bani desi noi inca mai avem o ultima licarire de speranta si inca mai credem o secunda,sa spun asa,in justitie.....pana la justitie e testul pe care acum nici nu se mai feresc....spun in gura mare tuturor ca l vor cumpara....au spus ca vor face tot posibilul sa demonstreze ca nu e copilul copilului lor.stiu ca o sa mi spuneti ca e imposibil...insa imi rezerv dreptul sa cred ca o vor face deoarece stiu prin ce am trecut pana acum.intrebarea mea e:chiar nu se poate face nimic?e totusi vorba de 18ani din viata unui copil...doi cu mama,trei cu tata...un copil care nu are nici o vina...si alta intrebare.daca mama renunta la proces acum deoarece crede ca in final oricum vor castiga,copilul sau ea vor mai putea relua procesul sau deschide altul in alt moment?
Pai ideea e ca daca baiatul isi cumpara testul tot pierdem bani si inca si mai multi desi in acest moment nu conteaza asta.
Va rog spuneti mi daca vor putea sa reia procesul candva.