avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obtinere custodie la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obtinere custodie la tata

Buna ziua, am avut o relatie de 8 ani fara casatorie, si a rezultat o fetita care are 7 ani, fetita a stat mai mult la bunici din cauza serviciului, am fost amandoi plecati in alt oras, acum 3 ani am plecat amandoi un an in afara tari la munca, pentru un an, dupa care ne-am intors dar ne-am si desparit, domiciliul nostru fiind la parintii ei. Acum suntem tot in afara la munca si eu si ea, copilul fiind cu parintii ei, insa nu pot sta cu copilul in concediu pentru ca ii este bagat in cap lucruri rele despre mine, si vrea sa stea cu mine numai in oras la ea, mentionez ca stau in alt oras. Din cauza asta vreau sa obtin custodia copilului, eu acum mi-am facut alta familie, sotia fiind insarcinata. Am loc de munca in afara permanent, insa daca nu pot sa obtin custodia din cauza ca sunt in alta tara, mama copilului fiind in aceeasi tara cu mine, sunt dispus sa ma intorc in romania mai devreme, ceea ce nu pot spune si despre mama ei.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:30, 6 Mai 2018
Ati putea avea sanse daca va judecati bine.
Conteaza Femeia cu care stau acum nu suntem cu acte?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati putea avea sanse daca va judecati bine.

Nu conteaza ca nu aveti acte impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)
Pot obtine custodia fetitei mele? davioforce davioforce buna seara,acum ceva timp mam despartit de prietena mea cu care am o fetita de 6luni si pe care o iubesc nespus de mult..eu am 26ani si ea 35ani...ea a vrut de ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani si 6 luni angelicageorgiana angelicageorgiana am o fetita de 2 ani si jumatate care in momentul de fata sta la soacra mea, de 3 ani de zile am decis cu concubinul meu sa stam impreuna pentru fata am mai ... (vezi toată discuția)