avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare la proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare la proces

Buna ziua,

Sunt inculpat pentru lovire ce se incadreaza in prima categorie de pedeapsa.
Am fost in instanta si s-a dispus continuarea urmaririi penale.
Au trecut 3 luni si inca n-am fost chemat .
Daca plec in strainatate si nu ma pot prezenta,ce pot pati?
Nu-mi pot lua avocat ca voi fi plecat si nici citatiile nu pot vedea cand sosesc pentru ca voi fi in alta tara.
Stiti cumva cam ce pot pati daca nu ma prezint? Eu le-am zis la inceput ca voi pleca in strainatate,la primul termen am fost si le -am zis asta.
Cel mai recent răspuns: cristicris , utilizator 16:30, 4 Februarie 2025
Nu-mi pot lua avocat ca voi fi plecat si nici citatiile nu pot vedea cand sosesc pentru ca voi fi in alta tara.

Va puteti angaja avocat oricand si puteti solicita organului judiciar ca toate actele de procedura in legatura cu respectivul proces sa fie comunicate la adresa Cabinetului avocatial.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Dl, Razvan de unde imi recomandati sa-mi iau avocat? Din orasul unde locuiesc sau din orasul unde are loc procesul?
Ma gandesc ca un avocat din orasul meu , nu ar accepta sa se deplaseze in alt oras, pt proces, distanta fiind de 300km
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
cristicris, utilizator
AM SCAPAAAAAAAT.
Am luat o amenda penala de 1000lire, asta e.
Cred ca va sta pe cazier 3 ani, asa-i?
pe cazier cum apare daca ma verifica un angajator? amenda penala si atat? sau scrie si fapta?
nu te certa cu oamenii mai mult decat cu tine insuti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru lovire. procurorul a propus renunțarea la urmărirea penală dar judecătorul a decis continuarea, la ce mă pot aștepta? cristicris cristicris Dragi avocati, Am lovit pe cineva si am ajuns in punctul in care procurorul a hotarat renuntarea urmarii penale, dar judecatorul a decis apoi continuarea ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecată, motiv necunoscut ContSters481073 ContSters481073 Ideea este in felul urmator. O fata vrea sa imi faca rau si nici nu am idee prin ce metoda. Am avut o relatie cu respectiva fata atunci cand eu aveam varsta ... (vezi toată discuția)
Prima declaratie la politie.trebuie avocat? ContSters439834 ContSters439834 Buna ziua, Am fost chemat sa dau declaratie pentru ca am lovit o persoana. Am lovit-o pe victima , dar nimic grav , nicio spitalizare sau alte ... (vezi toată discuția)