avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Decizia ÎCCJ nr. 19/2018
Discuție deschisă în Executare silită

Decizia ÎCCJ nr. 19/2018

Spuneti-mi la cine se aplica Decizia Inaltei Curti De Casatie Si Justitie nr. 19 Din 2018
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:55, 6 Mai 2018
...Reprezentarea convențională a persoanei juridice nu se poate face prin mandatar persoană juridică, nici prin consilierul juridic sau avocatul acesteia din urmă, potrivit art. 84 alin. (1) din Codul de procedură civilă....se aplica firmelor de recuperare a creantelor .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatorii de credite nu mai pot executa silit datornicii?! demyco79 demyco79 Instanţa supremă a decis că o firmă nu poate fi reprezentată în instanţă de o altă firmă atunci când este vorba despre executarea silită, decizia ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,imi puteti spune va rog unde pot verifica daca mi s-a prescis executarea silita,stiu ca se poate verifica intr-o baza de date.Daca cumpar o casa si o ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita credit contractat in 2004 marianastamate marianastamate Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pentru a depune o contestatie la o executare silita ce pasi trebuie sa urmez? Plicul de la executor a ajuns ... (vezi toată discuția)